Minőségi weboldal készítés

Egy megfelelően elkészített weboldal vonzza a látogatókat, könnyen kezelhető és optimálisan felépített, mind felhasználói, mind pedig marketing szempontból.

Általánosan elmodható, hogy akkor jó egy honlap, ha azt felahasználók könnyen tudják használni, jól átlátható szerkezettel, menü rendszerrel és kategóriákkal rendelkezik, ugyanakkor megfelel a modern kor kihívásainak mind vizuálisan, mind pedig funkcionálisan. Az ilyen honlapnak több látogatót eredményeznek és jobban támogatját a marketing tevékenységeket is. 

Miért fontos a weboldal megléte egy cég életében?
Az online keresések és vásárlások száma évről-évre egyre magasabb ezért jelen lenni a weben nem csak egy lehetőség, de ma már elvárás is és nem csak az online kereskedelemben egyedül. Sok megrendelő a termékeket, szolgáltatásokat már a weben felkeresi, jóval mielőtt bemenne egy üzletbe, vagy kiválasztaná mit is szeretne. Ezeket a kereséseket jóval hatékonyabban el lehet végezni online, ezért fontos hogy céged jelen legyen ezeken a felületeken.  Egy jól kivitelezett weboldal melyek megfelelően optimalizálunk céged profiljához óriási segítséget nyújt a kezdeti lépések megtételekor és jó alapot biztosít a hatékony marketing kampányok kivitelezéséhez.
Melyek egy jó weboldal legfontosabb elemei?
A weboldalnak az architectúrája, felépítése mellett a design vagy grafika is nagyon fontos szerepet játszik. A weboldal külalakja fogja meg a látogatókat először, viszont a weboldal felépítése, tartalmi elemei azok amelyek megkönnyítik a dolgukat az oldalon történő eligazodáshoz. A weboldal készítés során elvégezzük a kutatásokat, mely alapján meghatározzuk a honlap legoptimálisabb felépítését és ez alapján tervezzük meg azt. Így biztos lehetsz abban, hogy nem csak a látogatók, de a Google robotjai is kedvelni fogják a weboldaladat, így gyorsabban tudsz látogatókat elérni a Google keresőjén keresztül.  A weboldal architektúráján kívül annak betöltési sebessége is rendkívül fontos. A látogatók 90%-a elhagyja a weboldalad ha annak betöltése tovább tart 3 másodperrcnél. Lényegében így nagyon sok látogatót elveszíthetsz, így fontos, hogy az oldal gyorsan betöltődjön, főleg mobiltelefonon. A nálunk készült weboldalak esetében kimelet figyelmet fordítunk a gyors betöltődés biztosítására, így garantáltan gyors lesz a weboldalad.
Mennyibe kerül egyweboldal elkészítése?
Az ár meghatározása sok dologtól függ. Függvénye az oldal komplexitásának, hogy informális honlapról beszélünk vagy éppen egy komplex webáruház vagy piactér lesz, illetve attól is függ, hogy mennyire komplex funkcionalitásokat kell lefejleszteni, amelyek szintén befolyásolják a költségeket. Ezért mi minden esetben egyedi ajánlatot adunk kifejezetten a megrendelés részleteinek ismeretében egy adott igényre vonatkozóan. Hogy konkrét számokról is essen szó, professzionális honlapok általában 4 -600 000Ft-tól kezdődnek egyedi igények alapján, de komplex megoldások, integrációkkal a milliós nagyságrendket is érinthetik.
Létezik-e olyan hogy ingyen weboldal?
Bár nagyon sok ingyenes weboldal készítő platform létezik, valójában egyik sem ingyenes. Ezek a weboldalt készítő platformok azt a célt szolgálják, hogy gyorsan fel tudj húzni egy funkciuonálisan nagyon limitált weboldalt, amelyre miután feltöltötted a tartalmakat előfizetésre próbálnak rávenni azáltal, hogy az értékes funkcionalitásokat csak előfizetéses rendszerben tudod elérni. Emellett a weboldal tárhelyéért is fizetned kell, mert enélkül csak minimális forgalmat tud a weboldalad bonyolítani. Ezek a weboldalak az előfizetéses rendszerben működő weboldalakkal együtt, limitált fonkcionalitást tudnak csak biztosítani, és az esetleges egyedi fejelsztéseket csak a platform saját szakemberei tudják megvalósítani, ami időben sokszor nagyon hosszú folyamat, ha egyáltalán lehetséges. Ezért tehát nincs optimálisabb megoldás, mit az egyedileg fejlesztett, vagy az ismert CMS rendszerekre fejlesztett weboldal.
Ajánlatot kérek weboldal készítésre!


Garantált eredmény pénzvisszafizetési garanciával

 

 
Mire kell figyelni weboldal készítésnél?


A weboldal készítés főbb jellemzői


Tűnj ki a tömegből

Kommunikálj hatékonyan és közvetítsd céged értékeit  a célközönséged számára. Ne bízd a véletlenre márkád megítélését!

 

Kontrolláld a tartalmat

Könnyen kezelhető CMS rendszert adunk, amivel könnyedén frissítheted a tartalmaidat,  és integrálhatod külső eszközökkel is.

 

 

A weboldal készítés alkotóelemei

Mi határozza meg a weboldal készítés költségét?

A weboldal készítésnek számos eleme van, amely hatást gyakorol a költségekre. Egy Wordpress oldal esetében sem mindegy, hogy egy már létező sablonból egy szerkesztőfelület segítségével készül egy honlap, vagy pedig egyedileg tervezett és optimalizált rendszert kapsz kézhez. 

Az olcsó sablon alapú weboldalakkal sincs semmi probléma, de általában ezek a rendszerek lassúak lesznek mert, mind a szerkesztő, mind pedig a rengeteg bővítmény rendkívüli módon lassítja a rendszert. Ezért mi az egyedi fejelsztésre fókuszálunk és nem sablonból dolgozunk.

Ebből kifolyólag az ára sem lehet ugyanaz a két, egy lajikus számára ugyanolyan Wordpress oldalnak. Tehát a honlap készítés árát a háttértechnológia és a komplexitás határozza meg leginkább, de hatással van az árazásra a design, az integrálandó eszközök, és az oldalon elhelyezendő tartalom mennnyisége, valamint a honlap típusa is. 

A grafika szerepe a weboldal készítésben

A weboldal készítésnek egyik fontos eleme a grafika. Az általad megálmodott külalakot a grafikus önti képi formába és ő készíti el a honlapod külalakját, határozza meg a színvilágát és a struktúrális elemeit is létrehozza. A jó grafikus azonban nemcsak erre figyel, hanem ismeri a fejlesztendő weboldal rendszersajátosságait, melyeket figyelembe véve tervezi meg a vizuális megjelenést.

A mi grafikusaink tehát nem csak a szépséget, de a technológiai követelményeket is figyelembe véve tervezik meg honlapod és biztosítják azt, hogy az általuk készített design megfeleljen a kor követelményeinek, esztétikusak és hatékonyak legyenek. Így biztos lehetsz abban hogy az elkészült weboldaladat a célközönséged is kedvelni fogja és szívesen tölt időt a webes felületeiden.

Tartalomfejlesztés, szövegírás

A weboldal tartalma segíti a felhasználókat megérteni terméked vagy szolgáltatásod célját. Akik nem ismerik a termékeidet egy problémával fordulnak a keresőmotorokhoz, hogy megtalálják a megoldást ezekre a problémákra. Akkor találnak rád, ha a szöveges tartalmaidat a felhsaználói igények mentén készíted el és tudatosan célzol a szövegeddel az általad meghatározott ideális célcsoportra. 

Szövegíró csapatunk folyamatosan figyeli a webet és a trendek ismeretében olyan szövegeket készítenek honlapodra, amely nem csak tájékoztatja a felhasználóidat, de cselekvésre, vásárlásra ösztönzi őket, így honlapod még hatékonyabban támogatja üzleti céljaidat. 

Minden weboldal készítéshez egy tartalommarketing stratégiát kapsz, mely hosszútávon segít a vevőszerzésben és növeli a konverziós arányodat.

Keresőoptimalizálás - SEO

A weboldal készítés a marketing folymat első lépése a webes megjelenéshez. A honlapod azonban nem találják meg a felhasználók, ha az nincs optimalizálva a keresőmotorokhoz, első sorban a Google kersőjéhez és a felhasználók által keresett kifiejezésekhez. 

A keresőoptimalizálás fontos része a marketing stratégiádnak és hosszútávon az egyik legjobban megtérülő és konvertáló csatorna. 

Amikor velünk készítteted a weboldalad, mi biztosítjuk az oldal keresőoptimalizálását, hogy gyorsan nagy lépésekkel tudj elindulni. Nem csak elkészítjük, de a fejlesztőkkel a folyamat során konzultálva a keresőoptimalizálást szem előtt tartva fejlesztjük le az oldalad. Így biztos lehetsz benne, hogy időtálló honlapot kapsz kézbe, amely minden marketing csatornához megfelelően van optimalizálva és neked csupán annyi dolgod van, hogy fogadd az érdeklődéseket.

Honlap karbantartás

A honlapod elkészűlt és elkezdted a marketing tevékenységed is, de a vártnál nagyobb érdeklődés miatt egyszerűen nincs időd a karbantartási munkálatokkal foglalkozni. 

A weboldalak sajátossága, hogy időnként frissíteni kell bizonyos elemekt, karban kell tartani a szerverkörnyezetet és mindez időt és hozzáértést kíván 

Erre az esetre találtuk ki a weboldal karbantartást, mint szolgáltatást, melyet fix havidíj ellnében ellátunk helyetted. Ezek alacsony kötlségű, alkalomszerű feladatok, melyek a weboldalad zavartalan működését biztosítják. 

Emellett lehetőség van persze a weboldal funkcióinak bővítésére és egyéb feladatok elvégzésére is a karbantartáson belül. 

Mindezt azért, hogy neked más dolgod ne legyen csak azt csinálhasd zavartalanul, amire a vállalkozásod növekedéséhez szükséges, a honlapod pedig bízd ránk. 

Ajánlatot kérek weboldal készítésre!


Garantált eredmény pénzvisszafizetési garanciával

 

 

2024-05-21

HubSpot CRM – Marketing és Sales Automatizáció

A HubSpot CRM egy könnyen használható eszköz, amely segít a vállalkozásoknak hatékonyan kezelni ügyfélkapcsolataikat és értékesítési folyamataikat. A platform automatizált funkciói lehetővé teszik az ügyféladatok nyomon követését, a feladatok szervezését és a kommunikáció optimalizálását. Emellett integrálható a HubSpot marketing, értékesítési és szolgáltatási eszközeivel, így átfogó megoldást kínál a növekedéshez.
2023-06-05

Google Statisztika 2023 – Organikus és Fizetett Hirdetések

A statisztikák fontos részét képezik a döntéshozásnak, de sokak szkeptikusan állnak azok használatához. Számos kérdés merülhet fel ilyenkor a döntéshozó fejében és ezeknek a kérdéseknek mindig megvan a háttere, oka. Ezért is szoktuk mondani, hogy a statisztika az átlagra nézve hordoz igazságokat, de a pontos adathalmazhoz mindig saját mérésekre van szükség.