+36 70 228 5240

hello@contentlabor.hu

Tartalommarketing icon

Tartalommarketing

Tartalommarketing stratégi aés tartalom előállítás

Web és üzleti analízis ikon

Web és üzleti analitika

Weboldlakteljesítményének mérése az üzleti célok tükrében

keresőoptimalizálás - SEO

Keresőoptimalizálás

Weboldalak optimalizálása a Google keresőjéhez

Adatvizualizáció

Mért adatok vizualizálása, riportok készítése

ÖSSZES SZOLGÁLTATÁS

szolgáltatás

SEO Tanácsadás

A SEO tanácsadás célja a weboldalak keresőmotorokhoz történő optimalizálása és a webodal keresők által használt kulcsszavas kereséseihez történő optimalizálása. 

SEO tanácsadás

SEO Tanácsadás

A SEO tanácsadás célja a weboldalak keresőkben tőrténő megjelenésének optimalizálása, kulcsszavakhoz történő optimális beállítása. A tanácsadás során SEO szakemberünk segíti marketing csapatodat mukáját a SEO stratégia elkészítésével, az implementációs folyamatok menedzselésével, projekt menedzsmenttel. Több mint 20 éve foglalkozunk SEO tanácsadással, weboldalak optimalizálásával, a kis méretű KKV-któl a többmillió oldall rendelkező piactereken keresztül több ezer projektben vettünk részt Nagy-Britanniában, Svájcban és Magyaroraszágon egyaránt.

A SEO tanácsadás célja, hogy biztosítsuk a szakértő támogatását a keresőoptimalizálás minden területét lefedő együttműködésünk során és mindig legyen melletted valaki akitől kérdezni tudsz, segítséget kaphatsz a közes projektjeink során és még azon is túl. 

A SEO 4 fő területe

SEO tanácsadásA keresőoptimalizálásban 4 fő területet különböztetünk meg abból a szempontból, hogy az optimalizálás a weboldal mely terüretére vonatkozik. Ezek a területek alapvetően az oldal architecturájára, sebességére, vagy tartalami elemeire bontják szét a keresőoptimalizálást, melyek optimalizálásához számos területen szerzett szaktudásra van szükség. Emellett a helyi SEO azokat a vállalkozásokat, üzleteket célozza meg, akok helyhez kötött szolgáltatással rendelkeznek, vagy bizonyos geográfiai területet fednek le szolgáltatásukkal.

A 4 főbb terület:
 • Technikai SEO
 • On-page SEO
 • Off-page SEO
 • Local (helyi) SEO
  Techikai SEO

  SEO tanácsadásA technikai SEO során feltérképezzük az oldal architectúráját, URL struktúráját technikai felépítését és elemezzük azok optimalitását az oldal feltérképezhetőségét, indexelhetőségét. Az elemzés technikai szempontú és számos szoftveres elemzés együttes elvégzését igényli. Az elemzés dokumentálásra kerül, melynek az eredménye egy technikai audit. A teljes folyamat rugalmas, ami azt jelenti, hogy teljse mértékben alkalmazkodunk céged felépítéséhez, döntéshozási folyamataihoz, így a technikai implementációhoz készült dokumentációkat is egyedileg végezzük. Ez segíti a technikai implementációt és felgyorsítja a folyamatot.

  On-page SEO

  On-page SEO ikonAz On-page SEO során az oldal tartalmát elemezzük annak minden a felhasználó számára jól látható, illetve a keresőrobotok számára fontos szöveges és technikai elemek optimalitására koncentrálunk. A tartalmi elemzésen (content audit) kívül fontos részét képezik a meta elemek elemzése és optimalizálása is, melyek segítenek a weboldal kulcsszópozíciójának optimalizálásában. Kisebb oldalaknál ezeket manuálisan végezzük, nagyobb oldalak esetében a folyamat automatizálásával rengeteg időt spórolunk meg a folyamatminden résztvevőjének.

  Off-page SEO (linképítés)

  Off-page SEO - link building ikonAz Off-page SEO az oldal vagy tartalom népszerűsítéséért felel. Fontos tényező a weboldalunkra hivakoző külső források száma, ezért ennek elősegítése létfontosságú eleme a keresőoptimalizálásnak. Az on-page SEO és a tartalommarketing szorosan összefüggenek és együtt működnek, melynek eredményeképpen nagy elérést érhetünk el PR tevékenység, közösségi média megosztások vagy éppen fizetett hirdetések támogatása által.

  Local (helyi) SEO

  SEO tanácsadásHelyi SEO amikor a cégünk egy bizonyos lokációra fókuszálva biztosít szolgáltatást, vagy éppen egy üzlethelység, iroda amely egy bizonyos ponthoz kötötten biztosítja a szolgáltatásokat. Erre számos külön eszköz áll rendelkezésre, melyek a hagyományos keresőoptimalizálást kiegészítve további elérési lehetőségeket biztosítanak, őpéldául a Google térkép, vagy a Google My Business felületein.

  SEO tanácsadás a gyakorlatban

  SEO tanácsadás során a következő területekre fókuszálva segítjük organikus forgalmad növekedését, természetesen a tejlesség igénye nélkül. A projektek 

   

  N

  Komplett SEO audit

  N

  Versenytárs és piaci elemzés

  N

  Technikai SEO optimalizálás

  N

  On-page SEO optimalizálás

  N

  Off-page SEO optimalizálás

  N

  Weboldal sebesség optimalizálás

  N

  Riportok és jelentések készítése

  N

  Linkelemzés/Linképítés

  SEO tanácsadás díjazása

  Rugalmasak vagyunk, ezen a területen is. Lehetőség van a SEO tanácsadás lebonyolítására óradíjas formában és projekt alapon is. Mindkét díjazásnak megvannak az előnyei és hátrányai, ezért mindig javaslatot teszünk a szerintünk legjobb fomrátumra,és segítünk eldönteni, melyik formátum a legkedvezőbb számodra.  

  Néhány ötlet mikor melyik a legjobb díjazási mód:

  1. Egyszerűbb javítások, implementációk esetén, vagy amikor egy ismert probléma megoldására van szükség, sokszor érdemesebb az óradíjas megoldásban gondolkodni.
  2. Ha hosszűtávú együttműködésben, vagy komplex kampányokban gondolkozol, szinte minden esetben a projekt alapú megközelítés a jobban kifizetődő.

  Projekt alapú megbízások esetén volumen kedvezményekkel is tudunk kedveskedi, melyek extra szolgálatatások vagy százalékos kedvezményeket is jelenthetnek.

  Felkeltettük az érdeklődésedet?

  Oszd meg velünk az elképzelésed és segítünk megalkotni a kampányodat. Imádunk ezzel foglalkozni, így minden ötletre és megoldásra nyitottak vagyunk. Ne habozz kapcsolatba lépni velünk!