SZOLGÁLTATÁS

SEO Tanácsadás

A SEO tanácsadás célja a weboldalak keresőmotorokhoz történő optimalizálása és a webodal keresők által használt kulcsszavas kereséseihez történő optimalizálása. 


SEO Tanácsadás

A SEO tanácsadás célja a weboldalak keresőkben tőrténő megjelenésének optimalizálása, kulcsszavakhoz történő optimális beállítása. A tanácsadás során SEO szakemberünk segíti marketing csapatodat mukáját a SEO stratégia elkészítésével, az implementációs folyamatok menedzselésével, projekt menedzsmenttel. Több mint 20 éve foglalkozunk SEO tanácsadással, weboldalak optimalizálásával, a kis méretű KKV-któl a többmillió oldall rendelkező piactereken keresztül több ezer projektben vettünk részt Nagy-Britanniában, Svájcban és Magyaroraszágon egyaránt.

A SEO tanácsadás célja, hogy biztosítsuk a szakértő támogatását a keresőoptimalizálás minden területét lefedő együttműködésünk során és mindig legyen melletted valaki akitől kérdezni tudsz, segítséget kaphatsz a közes projektjeink során és még azon is túl. 

A SEO 4 fő területe

A keresőoptimalizálásban 4 fő területet különböztetünk meg abból a szempontból, hogy az optimalizálás a weboldal mely terüretére vonatkozik. Ezek a területek alapvetően az oldal architecturájára, sebességére, vagy tartalami elemeire bontják szét a keresőoptimalizálást, melyek optimalizálásához számos területen szerzett szaktudásra van szükség. Emellett a helyi SEO azokat a vállalkozásokat, üzleteket célozza meg, akok helyhez kötött szolgáltatással rendelkeznek, vagy bizonyos geográfiai területet fednek le szolgáltatásukkal.

Technikai SEO

A technikai SEO során feltérképezzük az oldal architectúráját, URL struktúráját technikai felépítését és elemezzük azok optimalitását az oldal feltérképezhetőségét, indexelhetőségét. Az elemzés technikai szempontú és számos szoftveres elemzés együttes elvégzését igényli.
Az elemzés dokumentálásra kerül, melynek az eredménye egy technikai audit. A teljes folyamat rugalmas, ami azt jelenti, hogy teljse mértékben alkalmazkodunk céged felépítéséhez, döntéshozási folyamataihoz, így a technikai implementációhoz készült dokumentációkat is egyedileg végezzük. Ez segíti a technikai implementációt és felgyorsítja a folyamatot.

On-page SEO

Az On-page SEO során az oldal tartalmát elemezzük annak minden a felhasználó számára jól látható, illetve a keresőrobotok számára fontos szöveges és technikai elemek optimalitására koncentrálunk.
A tartalmi elemzésen (content audit) kívül fontos részét képezik a meta elemek elemzése és optimalizálása is, melyek segítenek a weboldal kulcsszópozíciójának optimalizálásában. Kisebb oldalaknál ezeket manuálisan végezzük, nagyobb oldalak esetében a folyamat automatizálásával rengeteg időt spórolunk meg a folyamatminden résztvevőjének.

 

Off-page SEO

Az Off-page SEO az oldal vagy tartalom népszerűsítéséért felel. Fontos tényező a weboldalunkra hivakoző külső források száma, ezért ennek elősegítése létfontosságú eleme a keresőoptimalizálásnak. Az on-page SEO és a tartalommarketing szorosan összefüggenek és együtt működnek, melynek eredményeképpen nagy elérést érhetünk el PR tevékenység, közösségi média megosztások vagy éppen fizetett hirdetések támogatása által.

Local (helyi) SEO

Helyi SEO amikor a cégünk egy bizonyos lokációra fókuszálva biztosít szolgáltatást, vagy éppen egy üzlethelység, iroda amely egy bizonyos ponthoz kötötten biztosítja a szolgáltatásokat. Erre számos külön eszköz áll rendelkezésre, melyek a hagyományos keresőoptimalizálást kiegészítve további elérési lehetőségeket biztosítanak, őpéldául a Google térkép, vagy a Google My Business felületein.

 

SEO tanácsadás a gyakorlatban

A projekteket minden esetben egy telefonos vagy online egyeztetéssel kezdjük, amelyet egy kérdőív kitöltése fog megelőzni. Erre azért lesz szükség, hogy ellőképpen fel tudjunk készülni a megbeszélésre s már eleve konkrét, a weboldalra vonatkozó kérdésekkel tudjunk nekivágni a közös munkának. Így elkerülhetőek a felesleges udvariassági körök és egyből a lényegre térve tudjuk egymás idejét maximálisan kihasználni. A SEO tanácsadás során a következő területekre fókuszálva segítjük organikus forgalmad növekedését, természetesen a tejlesség igénye nélkül:

  • Komplett SEO audit
  • Versenytárs és piaci elemzés
  • Technikai SEO optimalizálás
  • On-page SEO optimalizálás
  • Off-page SEO optimalizálás
  • Weboldal sebesség optimalizálása
  • Riportok és jelentések készítése
  • Linkelemzés/Linképítés

SEO tanácsadás díjazása

Rugalmasak vagyunk, ezen a területen is. Lehetőség van a SEO tanácsadás lebonyolítására óradíjas formában és projekt alapon is. Mindkét díjazásnak megvannak az előnyei és hátrányai, ezért mindig javaslatot teszünk a szerintünk legjobb fomrátumra,és segítünk eldönteni, melyik formátum a legkedvezőbb számodra.  

Néhány ötlet mikor melyik a legjobb díjazási mód:

  1. Egyszerűbb javítások, implementációk esetén, vagy amikor egy ismert probléma megoldására van szükség, sokszor érdemesebb az óradíjas megoldásban gondolkodni.
  2. Ha hosszűtávú együttműködésben, vagy komplex kampányokban gondolkozol, szinte minden esetben a projekt alapú megközelítés a jobban kifizetődő.

Projekt alapú megbízások esetén volumen kedvezményekkel is tudunk kedveskedi, melyek extra szolgálatatások vagy százalékos kedvezményeket is jelenthetnek.


Felkeltettük az érdeklődésedet?


 


Ajánlatkérés Kapcsolat