HubSpot 

A HubSpot CRM platformja minden olyan eszközzel és integrációval rendelkezik, amelyre szüksége van a marketing, az értékesítés, a tartalomkezelés, az üzemeltetés és az ügyfélszolgálat számára.

HubSpot Solution Partnerként segítjük cégedet a HubSpot rendszerének implementációjában. Segítünk a rendszert beilleszteni céged meglévő stratégiájába, segítjük az onboarding folyamatokat, egyedi fejlesztésekkel támogatjuk rendszeredet és megtervezzük a CRM stratégiádat a marekting és Sales tevékenységek támogatásához.

Mit is az Inbound Marketing?

Ahhoz, hogy elérd a potenciális ügyfeleket, és tartósan összekösd őket a márkáddal vagy cégeddel, az ügyfelek igényeit és szükségleteit kell előtérbe helyezned. Mit akar a vevőd, mik a kihívásaik, mi okoz nekik problémát, és hogyan oldja meg ezt a szolgáltatásod?

Ez az Inbound Marketing lényege: a potenciális ügyfelek bevonzása, olyan értékes tartalmak megosztásával, amelyek az őket érintő kérdésekre válaszolnak. A megfelelő megközelítéssel biztosíthatod, hogy az ügyfelek megtaláljanak téged, így folyamatos forgalmat és lead-áramlást biztosítva. Hogy jön ide a Hubspot? Lényegében a Hubspot alkotta meg az inbound marketinget és a legjobb platform az inbound marketing egyes lépéseinek a koordinálására. 

Az inbound módszertan háromféleképpen alkalmazható:

Vonzás: a megfelelő emberek bevonzása értékes tartalommal, amelyek révén bizalmat építünk ki a márkánk irányába.
Elkötelezés: olyan meglátások és megoldások bemutatása, amelyek illeszkednek a problémájuk megoldásához és céljaikhoz, így nagyobb valószínűséggel vásárolnak.
Elégedettség: segítséget és támogatást nyújtva segíted az ügyfeleidet elérni a céljaikat a te terméked vagy szolgáltatásod segítségével.

Ajánlatot kérek Hubspot elemzésre!


Garantált eredmény pénzvisszafizetési garanciával

 

 
A marketing és Sales automatizáció stratégiai léppései


A Hubspot implementáció folyamata lépésről, lépésre


CRM és Marketing Automatizáció

Automatizáld marketing és sales folyamataidat, a még hatékonyabb működés érdekében. 

 

Online Megbeszélés

Válassz egy neked megfelelő időpontot és beszéljük át a projekted részleteit.